Looking For Anything Specific?

Hedefim Sensin Gala Gonca Vuslateri : Hedefim Sensin videosu / Gonca vuslateri, 'hedefim sensin' filminin galasına yeni saç stiliyle damga vurdu.

Hedefim Sensin Gala Gonca Vuslateri : Hedefim Sensin videosu / Gonca vuslateri, 'hedefim sensin' filminin galasına yeni saç stiliyle damga vurdu.. Galaya katılanlar arasında yer alan yılmaz erdoğan. Yılın kahkahası en bol filmi 'hedefim sensin' kanyon avm cinemaximum sinemaları'nda gala yaptı. Vuslateri'nin galadan yansıyan görüntüleri sosyal medyada da ilgi gördü. Galada yönetmen kıvanç baruönü, ata demirer, gonca vuslateri, i̇lker aksum, erkan can, hakan salınmış, hande dane ve ayten uncuoğlu basın karşısına çıktı. Yılın kahkahası en bol filmi hedefim sensin, levent cinemaximum kanyon sineması'nda 27 kasım salı günü gala yaptı.

Yılın kahkahası en bol filmi hedefim sensin, levent cinemaximum kanyon sineması'nda 27 kasım salı günü gala yaptı. Özdilek cinetime sinemaları, senaryosunu ata demirer'in kaleme aldığı hedefim sensin filminin galasını gerçekleştirdi. Beklenen komedi filmi 'hedefim sensin' filmi, i̇zmir optimum'da gerçekleşen gala ile sinemaseverlerle buluştu. Yılın kahkahası en bol filmi 'hedefim sensin' kanyon avm cinemaximum sinemaları'nda gala yaptı. Rol aldığı hedefim sensin'in galasına katılan gonca vuslateri, yeni imajıyla gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

'Hedefim Sensin' gala yaptı!
'Hedefim Sensin' gala yaptı! from i.medyaradar.com
Kuzey ege'nin muhteşem doğasını ata demirer'in eğlenceli gonca vuslateri: Kırmızı halıda filmin oyuncuları ata demirer, demet akbağ, erkan can ve gonca vuslateri gibi isimler boy gösterdiğinde ise demirer yaşadıkları heyecanı kelimelere döktü… Genç bir adam olan zekeriya taştan, i̇stanbul sokaklarında çiğ köfte satarak geçimini. Özdilek cinetime sinemaları, senaryosunu ata demirer'in kaleme aldığı hedefim sensin filminin galasını gerçekleştirdi. Ata demirer, demet akbağ, gonca vuslateri ve filmin yönetmeni kıvanç baruönü i̇zmirli hayranlarıyla buluşup filmi birlikte izleyecek. Ata demirer ve demet akbağ'dan yine çok güldürecek bir kuzey ege komedisi! Başrol oyuncuları filmden iyi bir gişe başarısı beklediklerini vurguladı. Yönetmenliğini kıvanç baruönü'nün yaptığı hedefim sensin filminin başrol oyuncuları başkentlilerle buluştu.

Yılın kahkahası en bol filmi 'hedefim sensin' kanyon avm cinemaximum sinemaları'nda gala yaptı.

Gonca vuslateri, galada yeni stilinin yanı sıra güzelliğiyle de çok konuşuldu. Doğum günü hedi̇yes i̇ oldu başrol oyuncularından gonca vuslateri, başta ata demirer ve demet akbağ olmak üzere filmdeki birçok oyuncuyla ilk filmimiz. Oyuncular ata demirer, demet akbağ ve gonca vuslateri. Gonca vuslateri de, \benim için çok heyecanlı bir şey. Ata demirer, demet akbağ, gonca vuslateri ve filmin yönetmeni kıvanç baruönü i̇zmirli hayranlarıyla buluşup filmi birlikte izleyecek. Galaya katılanlar arasında yer alan yılmaz erdoğan. Ankara'da bir alışveriş merkezinde düzenlenen filmin galasına sinemaseverler yoğun ilgi gösterdi. #beşiktaşkültürmerkezi #hedefimsensin #acelemyok #bkm #atademirer #demetakbağ #goncavuslateri #ilkeraksum #erkancan #tarıkünlüoğlu. Yılın kahkahası en bol filmi 'hedefim sensin' kanyon avm. Senaryosunu ata demirer'in kaleme aldığı hedefim sensin adlı filmin galası kanyon avm'de gerçekleştirildi. 'hedefim sensin' kanyon avm cinemaximum sinemaları'nda gala yaptı. Yılın kahkahası en bol filmi 'hedefim sensin' kanyon avm cinemaximum sinemaları'nda gala yaptı. Vuslateri, bu yeni tarzıyla dünyaca ünlü bir isme benzetildi.

Gonca vuslateri de, \benim için çok heyecanlı bir şey. Galaya katılanlar arasında yer alan yılmaz erdoğan. Ankara'da bir alışveriş merkezinde düzenlenen filmin galasına sinemaseverler yoğun ilgi gösterdi. 'hedefim sensin' kanyon avm cinemaximum sinemaları'nda gala yaptı. Özdilek cinetime sinemaları, senaryosunu ata demirer'in kaleme aldığı hedefim sensin filminin galasını gerçekleştirdi.

Sinema - "Hedefim Sensin" - Dailymotion Video
Sinema - "Hedefim Sensin" - Dailymotion Video from s2.dmcdn.net
Galada yönetmen kıvanç baruönü, ata demirer, gonca vuslateri, i̇lker aksum, erkan can, hakan salınmış, hande dane ve ayten uncuoğlu basın karşısına çıktı. Oyuncular ata demirer, demet akbağ ve gonca vuslateri. Ünlü oyuncunun yeni saç stilini, rihanna'ya olan benzerliği dikkatlerden kaçmadı. Galaya filmin başrol oyuncuları ata demirer, demet akbağ ve gonca vuslateri ve yönetmen kıvanç baruönü katıldı. Ata demirer ve demet akbağ'dan yine çok güldürecek bir kuzey ege komedisi! Ankara'da bir alışveriş merkezinde düzenlenen filmin galasına sinemaseverler yoğun ilgi gösterdi. Başrollerini ata demirer ve demet akbağ ile paylaştığı hedefim sensin filmiyle izleyicilerle buluşan başarılı oyuncu gonca vuslateri hadibetv'de! Oyuncular ata demirer, demet akbağ ve gonca vuslateri.

Kırmızı halıda filmin oyuncuları ata demirer, demet akbağ, erkan can ve gonca vuslateri gibi isimler boy gösterdiğinde ise demirer yaşadıkları heyecanı kelimelere döktü…

Bkm yapımı 'hedefim sensin' filminde ata demirer ve demet akbağ'a başrollerde gonca vuslateri, i̇lker aksum, tarık ünlüoğlu ve erkan can eşlik ediyor. Beklenen komedi filmi 'hedefim sensin' filmi, i̇zmir optimum'da gerçekleşen gala ile sinemaseverlerle buluştu. Başrol oyuncuları filmden iyi bir gişe başarısı beklediklerini vurguladı. Yılın kahkahası en bol filmi 'hedefim sensin' kanyon avm cinemaximum sinemaları'nda gala yaptı. Geçtiğimiz gün 'hedefim sensin' filminin galasına katılan ünlü oyuncu gonca vuslateri'nin yeni imajı şaşırttı. Oyuncular ata demirer, demet akbağ ve gonca vuslateri. Gonca vuslateri ise, filmde her karakterin kendi dünyasına tanık oluyoruz. Hedefim sensin filminin galası dün gece yapıldı. Filmde çiğ köfte satıcısı zekeriya gonca vuslateri de filmde birçok oyuncuyla ilk kez çalıştığını ve keyifli bir süreç geçirdiğini kaydetti. Ata demirer bkm yapımı, yine çok neşeli bir hikaye 'hedefim sensin' ile seyirci karşısında! Yılın kahkahası en bol filmi 'hedefim sensin' kanyon avm cinemaximum sinemaları'nda gala yaptı. Ata demirer ve demet akbağ'dan yine çok güldürecek bir kuzey ege komedisi! Başta ata demirer ve demet akbağ olmak üzere filmdeki birçok oyuncuyla ilk filmimiz.

Beklenen komedi filmi 'hedefim sensin' filmi, i̇zmir optimum'da gerçekleşen gala ile sinemaseverlerle buluştu. Ata demirer'in yazdığı hedefim sensin filmine i̇zmir'de özel gala. Hedefim sensin filminin galası kanyon'da yapıldı. Beklenen komedi filmi 'hedefim sensin' filmi, i̇zmir optimum'da gerçekleşen gala ile sinemaseverlerle buluştu. Başrollerini ata demirer, demet akbağ, i̇lker aksum, gonca vuslateri, tarık ünlüoğlu ve erkan can'ın paylaştığı hedefim sensin 'in galası dün akşam yapıldı.

Adana'da 'Hedefim Sensin' Filminin İlk Gösterimini Ata ...
Adana'da 'Hedefim Sensin' Filminin İlk Gösterimini Ata ... from foto.sondakika.com
Gonca vuslateri ise, filmde her karakterin kendi dünyasına tanık oluyoruz. 'hedefim sensin' kanyon avm cinemaximum sinemaları'nda gala yaptı. Başrollerini ata demirer, demet akbağ, i̇lker aksum, gonca vuslateri, tarık ünlüoğlu ve erkan can'ın paylaştığı 'hedefim sensin'in galası dün akşam yapıldı. Başrollerini ata demirer, demet akbağ, i̇lker aksum, gonca vuslateri, tarık ünlüoğlu ve erkan can'ın paylaştığı filmin galasına gonca ünlülerin akın ettiği gala gecesine filmin başrol oyuncularından gonca vuslateri'nin yeni imajı damgasını vurdu. Galada yönetmen kıvanç baruönü, ata demirer, gonca vuslateri, i̇lker aksum, erkan can, hakan salınmış, hande dane ve ayten uncuoğlu basın karşısına çıktı. Galaya katılanlar arasında yer alan yılmaz erdoğan. Yönetmenliğini kıvanç baruönü'nün yaptığı hedefim sensin filminin başrol oyuncuları başkentlilerle buluştu. Bkm yapımı 'hedefim sensin' filminde ata demirer ve demet akbağ'a başrollerde gonca vuslateri, i̇lker aksum, tarık ünlüoğlu ve erkan can eşlik ediyor.

Yönetmenliğini kıvanç baruönü'nün yaptığı hedefim sensin filminin başrol oyuncuları başkentlilerle buluştu.

Genç bir adam olan zekeriya taştan, i̇stanbul sokaklarında çiğ köfte satarak geçimini. Yönetmenliğini kıvanç baruönü'nün yaptığı hedefim sensin filminin başrol oyuncuları başkentlilerle buluştu. Yönetmenliğini kıvanç baruönü'nün yaptığı hedefim sensin filminin başrol oyuncuları başkentlilerle buluştu. Bkm yapımı 'hedefim sensin' filminde ata demirer ve demet akbağ'a başrollerde gonca vuslateri, i̇lker aksum, tarık ünlüoğlu ve erkan can eşlik ediyor. Oyuncular ata demirer, demet akbağ ve gonca vuslateri. Bkm yapımı 'hedefim sensin' filminde ata demirer ve demet akbağ'a başrollerde gonca vuslateri, i̇lker aksum, tarık ünlüoğlu ve erkan can eşlik ediyor. Kırmızı halıda filmin oyuncuları ata demirer, demet akbağ, erkan can ve gonca vuslateri gibi isimler boy gösterdiğinde ise demirer yaşadıkları heyecanı kelimelere döktü… Oyuncular ata demirer, demet akbağ ve gonca vuslateri. Ata demirer, demet akbağ, gonca vuslateri ve yönetmen kıvanç baruönü, filmi izlemeye gelenlerle birlikte selfie çekildi. Kuzey ege'nin muhteşem doğasını ata demirer'in eğlenceli gonca vuslateri: Ankara'da bir alışveriş merkezinde düzenlenen filmin galasına sinemaseverler yoğun ilgi gösterdi. Galada yılmaz erdoğan, ali sunal ile eşi nazlı sunal, oya başar, pelin öztekin ve kubat gibi ünlü isimler boy gösterdi. Ankara'da bir alışveriş merkezinde düzenlenen filmin galasına sinemaseverler yoğun ilgi gösterdi.

Ata demirer, demet akbağ, gonca vuslateri ve filmin yönetmeni kıvanç baruönü i̇zmirli hayranlarıyla buluşup filmi birlikte izleyecek hedefim sensin. Yeni imajı ile gecenin en çok konuşulan ismi olan gonca vuslateri, 1990'lara damgasını vuran şarkıcı bendeniz ve usta sanatçı sezen aksu'ya benzetildi.

Post a Comment

0 Comments